IoT – Internet of Things

En vellykket satsning på IoT indebærer både en ændring i jeres tilbud til jeres kunder og en dybere forståelse af jeres egen virksomhed

 

Internet of Things, IoT, indebærer en procesudvikling for jeres virksomhed. På Purple Scout tager vi altid udgangspunkt i, hvordan I arbejder i dag og hvad I gerne vil udrette i morgen. Blot at se IoT som en begrænset del af en maskine, en funktion af maskiner eller en forbedring af en tjeneste, er en alt for snæver tilgang. Det er vigtigt at lade IoT være en modningsfase i jeres organisations udvikling. Udnyt det faktum at IoT er en meget rationel måde at identificere den mest effektive form for forandring for netop jeres virksomhed.

Når man tidligere talte om opkoblede maskiner, køretøjer osv., så handlede det mest om at effektivisere en funktion, der oftest blev udført manuelt. Nu taler vi om at samle data i så store mængder, at vi kan forstå nye effekter af, hvad vi eller vores maskiner leverer og generere analyser, som i sig selv kan eller skal skabe nye tjenester og indtjeningsmodeller.

 

Fem skridt til en vellykket, lilla Internet of Things-satsning:

 

 1. Find jeres fokus og begynd at indsamle data

  Det er ikke altid det mest cool teknikprojekt, der giver størst udbytte. Et godt råd er at rangordne jeres forslag efter, hvordan de i denne situation kan komme til at påvirke jeres forretningsmodel, jeres måde at arbejde på, og hvordan jeres kunder kan drage nytte af dem. En eller flere workshops plejer at hjælpe med at få afklaret disse ting, så I kan finde jeres fokus.

   

 2. Få afklaret om I har brug for realtidsdata eller om en langsommere cyklus kan gøre det

  Det er ikke alt, der behøver at være i realtid for at være godt. Der findes også tekniske begrænsninger, som ikke gavner realtid. Det afhænger af, hvad I vil levere ud fra løsningen. I denne fase har mange kunder stor nytte af os.

   

 3. Dyk ned i datasøen og find nye sandheder

  Når I har implementeret den rette teknik, så tag og kig på den data, som begynder at strømme ind: Vend og drej det, duft til det; snart vil I opdage nye sandheder om jeres egen virksomhed og jeres kunders verden. Implementer en hurtig og effektiv analytik for at komme videre!

   

 4. Sæt det nye i perspektiv overfor det gamle

  Hvordan måler I jeres nuværende arbejdsmetode i forhold til det nye? Hvordan opsætter I sammenlignelige parametre? Vi folder et kort ud foran jer, hvor I får perspektiv på den investering, I er i færd med at foretage. Vi kan hjælpe jer med se på, hvordan den skal udvikles. Her står du som virksomhed overfor nogle forskellige valg. Er du på rette vej? Kan du udvide, eller skal du justere ned på prognosen? Uanset hvad, så har du taget skridtet ind i en ny og mere opkoblet verden.

   

 5. Automatisering er metodik for ROI og nye tjenester

  Du må sikre kontinuerlig måling, så du får løbende afstemninger i forhold til jeres ROI. Uden denne viden vil du ikke kunne uddrage den rette læring af projektet, som skal danne grundlag for, hvordan I kommer videre med jeres næste IoT-projekt, og hvilket fokus det skal have. There’s no turning back! Nu kører vi.

Pin It on Pinterest