Full-Stack udvikling

Hvad mener vi med full-stack og hvad er vores kompetencer?

 

Vores konsulenter er branchens skrappeste til programmering på alt fra databaser til udvikling af apps. Vi tilbyder både programmering på timebasis og outsourcing af teams. Vi har partnere i Rumænien, Bulgarien, Vietnam og Italien.

Vi kan de fleste databaser såsom Oracle, MySQL, MSSQL, Postgres, MongoDB, DynamoDB og andre. Purple Scout har desuden kompetencer inden for de overliggende lag, hvor man ofte taler om applikationsservere som f.eks. Apache, Tomcat, Turbine, Torque og JBoss og andre.

I forhold til programmering er vores stærkeste kort Java. Men flere af vores kunder arbejder med .NET og her på sitet kan du læse flere kundecases, som indeholder store dele .NET. – vi er dog stærkere på Java, JavaScript og Open Source-løsninger.

I Purple Scout har vi en designgruppe, og vi har vores egne UX-designers, som også kan programmere. Og idet vi også tilbyder app- og webudvikling, mener vi, at vi med rette kan kalde os full-stack. Vi udfører apps i Android Java, Objective-C, React Native, Xamarin og Appcelerator blot for at nævne nogle få. Vi bygger interaktive portaler i PHP, JavaScript (React.js og AngularJS for eksempel).

Vi kan møde alle prisniveauer og specialistniveauer, men vores dygtige konsulenter er eftertragtede, så det er ikke altid, at den helt rette person er ledig. Skulle den situation opstå, plejer vi at foreslå en kombination af en dygtig konsulent med en af vores guruer på sidelinjen. Det er nemlig vores ambition altid at have to guruer inden for hvert specialistområde og ikke have dem fuldt bookede.

 

Nøgleord for Purple Scouts er åbenhed og ærlighed. Er der noget, du ikke finder svar på her, så spørg os endelig.
Vi svarer nemlig ikke altid ”Det kan vi!” sådan som mange af vores konkurrenter gør. Men hvis vi svarer ”Det kan vi!”, så er det fordi vi kan.

Pin It on Pinterest