DevOps

På Purple Scout ved vi, at DevOps fremfor alt handler om at få jeres team til at arbejde sammen mod et fælles mål som en sammentømret organisation.

Vores erfarne DevOps-team har ingen intentioner om at sælge dig dyre, komplicerede værktøjsløsninger, du egentlig ikke har brug for, som kun løser det halve problem, eller bare ville gøre livet mere besværligt.

Det er en udfordring at tilbyde standardiserede, repeterbare og pålidelige processer, der fungerer lige godt i alle virksomhedens forskellige afdelinger. Det er så der, vores DevOps-eksperter kommer ind i billedet.

De er virkelig dygtige til at identificere, hvad netop din virksomhed har brug for. På baggrund af dybdeinterviews med hver eneste person i jeres produktudviklingscyklus giver vores DevOps-team jer tilpassede tips og rådgivning om, hvordan I kommer i gang med jeres DevOps-arbejde. Det er vores mål at sikre, at jeres team kontinuerligt leverer software og nemt kan adaptere til markedets krav.

Vi er overbeviste om, at DevOps er et absolut must i ethvert agilt team, og vi er til for at hjælpe jer med:

  • kontinuerlig integration
  • kontinuerlig testning
  • kontinuerlig leverance
  • kontinuerlig overvågning

Vårt DevOps-teams favoritverktyg – olika tekniker.

Lilla cloud-migrering

Uanset om du skal bruge et team til at arbejde med et Cloud Migrations-projekt eller bare har brug for rådgivning om Cloud Computing med Kubernetes, så kan vi hjælpe dig med at flytte dine tjenester til skyen. Vi er officiel AWS-partner og store Kubernetes-fan.

Pin It on Pinterest