Big Data

Data er ubetinget valutaen i vores digitale verden, og vi i Purple Scout ved, at I som virksomhed har en udfordring med at finde på måder, der sikrer at I får mest muligt ud af jeres data.

 

Den der finder ud at udnytte alle sine data, bliver både konkurrencedygtig og får mulighed for at udvikle sig i helt nye retninger. Men det kræver kompetencer, erfaring og fleksibilitet.

I Purple Scout har vi teams med stor erfaring inden for langsigtede Big Data-projekter. Vi arbejder altid agilt og tæt på vores kunder med dataanalyse. Purple Scouts tilgang er hyppige leverancer i små steps. Det giver mindre risiko i projekterne, korte feedbackloops og umiddelbar forretningsværdi. Vi har sparet vores kunder mange penge og mange bekymringer.

 

Business Intelligence og datadrevne beslutninger var termer man tidligere forbandt med store virksomheder.

 

Cloud-løsninger har gjort det let at komme i gang med dataanalyse, og det er ikke længere nødvendigt med store investeringer i hardware og licenser til software. Nu kan du som virksomhed klikke dig adgang til de samme værktøjer som internettjenesterne anvender, og du betaler kun for den kapacitet, du har brug for.

Big Data bliver kun større. Internet of Things (IoT), mobiltelefoner, sociale medier og rene forretningsdata driver udviklingen mod større datamængder. Lad os i Purple blive jeres partner, så hjælper vi jer med at udnytte det fulde potentiale gemt i jeres data.

.

 

Pin It on Pinterest