3D, Animation, AR og VR åbner uendelige muligheder
i app-udvikling, især inden for instruktionsbrug, læring og spil.

Augmented Reality bringer elementer fra den digitale verden til en persons oplevelse af den virkelige verden. Og AI gør dette, ikke bare ved visning af data, men gennem integration af ​​immersive sanser i 3D, så brugeren opfatter dataene som en naturlig del af omgivelserne.

Forestil dig, at du går en tur rundt i byen. Du holder din smartphone over vejen og modtager oplysninger om, hvordan og hvornår husene blev bygget. Eller du får at vide, hvor mange fodgængere, der går gennem gaden hver dag. Eller du modtager en forudsigelse af, hvor travle vejene er på fredag, når du har inviteret en sød pige eller fyr på første date.

Virtual Reality og Augmented Reality er det næste logiske trin i instruktion, undervisning og læring. Det vil spare virksomheder for milliarder af dollars i de kommende år – på alt fra rejser og livsstilsrekonstruktioner til nedskæring af energiforbruget. VR og AR vil dermed ikke alene være en god forretning, men vil også blive et uvurderligt redskab, når vi skal handle i forhold til klimaudfordringen.

Se det for dig:

  • I et 3D univers, der popper op parallelt med det sted, du befinder dig, modtager du nyheder og alle mulige andre informationer som er relevante for dig i den givne situation – uanset hvor i verden du befinder dig – på dit eget modersmål og baseret på dine egne præferencer.

  • Du sidder en vinteraften i din bil på vej hjem fra arbejde. Du kan se alt, hvad der foregår omkring dig og får samtidig informationer om udviklingen i trafikken eller vejrforholdene, som hjælper dig sikkert hjem.

 

Især kombineret med ”Big-Data” og ”Machine Learning” er AR/VR overvældende

Fakta:

Virtual Reality – bliver ægte og levende …
Næsten fire ud af fem virtuelle virkelighedsbrugere mener, at du inden for bare 3 år ikke vil kunne kende forskel mellem VR og den virkelige verden.

Augmented Reality – som en naturlig del af dine briller…
Spørger man befolkningen nu, så vil allerede halvdelen af os gerne bruge forstørrede virkelighedsbriller til at lette vores vej gennem omgivelserne og vise potentielle farer. Mere end en ud af tre vil gerne ændre deres oplevelse af omverdenen ved at fjerne elementer fra det virkelige liv.

Pin It on Pinterest