Specialister i problemløsning, design, 3D visualisering og udvikling og programmering af apps

Purple Scout får tingene til at fungere. Det har vi gjort siden 2004

Purple Scout designer og udvikler digitale løsninger og brugeroplevelser.
Vi er specialister i programmering og problemløsning og har branchens bedste konsulenter. Purple Scouts superkraft er vores fleksibilitet og evne til at forstå, hvad det er, vores kunder i virkeligheden har brug for. 

Som kunde kan du være fuldstændig sikker på, at vi altid vil skabe den bedste løsning til netop dit projekt. Vi anvender den teknologi, der er brug for, og som passer til opgaven, hverken mere eller mindre! Vi har lavet mange succesfulde projekter med f.eks. Big Data, Internet of Things, Artificial Intelligence, og vi har nu også fået gang i et velfungerende DevOps-team.

I bund og grund handler Purple Scout om at have det sjovt på jobbet.
Dengang Johan Strömhage og Kasper Aase startede virksomheden, ville de først og fremmest skabe et sted, hvor det var sjovt at gå på arbejde – og det gælder stadig. Aldrig mere søndags-blues! Vi i Purple Scout glæder os til at møde på arbejde mandag morgen, fordi vi har det sjovt. Og vi har oplevet, at det sætter gang i en rigtig god cirkel. 

Et velfungerende helhedsgreb

Purple Scout havde mod på at tage føringen og lykkedes med hurtigt at få skabt produktivitet, også ud i salgsorganisationen. Det var værdifuldt for os.

– Christoffer Bergman, SUZOHAPP

Cloud-kompetencer i top

Flytningen til AWS har være en milepæl for NODA, og vi havde ikke klaret det uden Purple Scouts kompetencer.

– Anders Persson, Noda

Viden – også udenfor boksen

Purple Scout overvandt et juridisk problem, vi ikke selv kunne se en løsning på. Det var meget imponerende!

– Åke Lernmark, Lund University Diabetes Center

Forståelse og helhedssyn

Det vigtige for os på Skanova er, at Purple Scouts udviklere forstår vores virksomhed og hurtigt får øje på enkle og effektive løsninger.

– Daniel Dahlbom, Skanova Nätverksstrategi

UI/UX, Grafik og Experience Design

Hvilken oplevelse vil du gerne give dine kunder, når de besøger din hjemmeside og bruger dine apps? – og hvad vil du gerne have dem til at gøre? På Purple Scout skal vi nok få det hele til at se super flot ud, men for os er grafisk design lige så meget et spørgsmål om at skabe visuel kommunikation, der guider brugerne ubesværet gennem deres digitale rejse.

App og mobil udvikling og digitale løsninger

Hvis du ikke selv gider have unyttige apps til at ligge og optage plads på din telefon, så vil dine kunder nok heller ikke. Hos Purple Scout synes vi, det er meget sjovere at udvikle digitale løsninger, som faktisk bliver brugt. Vi hjælper dig med at finde ind til dine brugeres egentlige behov og skaber kreative løsninger, der gør en forskel.

3D animation og AR/VR-løsninger

Endnu har vi kun set en flig af det enorme potentiale, digitale teknologier som AR og VR rummer. I de næste par år vil helt nye verdener åbne sig for os alle, og vi vil få redskaber stillet til rådighed, som giver os både sjovere og nemmere måder at søge og få informationer. Purple Scout har allerede flere cases, der demonstrerer mulighederne for brug af 3D inden for forskellige industrier og læringssammenhænge.

DevOps

På Purple Scout ved vi, at DevOps fremfor alt handler om at få jeres team til arbejde sammen mod et fælles mål. Ja, det er en udfordring at tilbyde standardiserede, repetérbare og pålidelige processer, som fungerer lige godt i alle virksomhedens afdelinger. Det er så der, vores DevOps-eksperter kommer ind i billedet.

Big Data

Når du finder ud af at udnytte alle dine data til din fordel, kan du udvikle virksomheden i nye, spændende retninger og blive mere konkurrencedygtig. Men det kræver kompetencer, viden og fleksibilitet. På Purple Scout har vi teams med stor erfaring i arbejdet med langsigtede Big Data-projekter. Vi arbejder altid agilt og tæt på vores kunder med dataanalyse.

AWS Cloud

Med lidt mere end 160 forskellige tjenester kan AWS Cloud godt forekomme temmelig uoverskuelig. På Purple Scout hjælper vi dagligt vores kunder med at få overblik over teknologien og omkostningerne forbundet disse tjenester.

IoT

En vellykket satsning på Internet of Things, IoT, indebærer både en forandring af tilbuddet til jeres kunder og en større forståelse af jeres egen virksomhed. På Purple Scout tager vi altid udgangspunkt i, hvordan I arbejder i dag, og hvad I ønsker at skabe i fremtiden.

AI

For at lykkes med AI er det nødvendigt at have indsigt i, hvad der fungerer, og hvad der kan risikere at gå galt. Purple Scout hjælper dig med at bruge dine data på en måde, så du ikke kun får viden om, hvad der allerede er sket, men også kvalificerede forudsigelser om, hvad der vil ske i fremtiden.

Fullstack utveckling

Purple Scouts konsulenter er ferme til programmering i alt fra databaser til app-udvikling. Vi tilbyder flere modeller, både programmering på timebasis og outsourcede teams. Du finder nogle af vores stærkeste kompetencer inden for Java, .NET, UX, JavaScript, Open Source og app- og web-udvikling.

Følg os på de sociale medier:

Pin It on Pinterest