The Purple Story

Hvordan var Purple Scout lilla. Lær at kende os lidt bedre.
 • 2019
  Tillykke København og Borås!  

  2019 - 

  2019 er året, hvor Purple Scout fordobler antallet af kontorer. Fra nu af har vi lilla kontorer i både København, Malmö, Borås og Göteborg. Det er spændende tider. Firman fylder også 15 år, selvfølgelig må vi fejre. Hold øje med meget sjovt. Som sædvanlig, men en smule mere.

 • 2018
  Specialister i programmering og problemløsning  

  2018 - 

  Dette var året, hvor vi tydeligt formulerede vores elevatortale – Vi løser problemer med programmering. Purple Scout landede en stor kontrakt med en international kontanthåndteringsvirksomhed. Vi arbejder nu hovedsagelig i fem- til ti-mandsprojekter, men vi har også haft projekter med op til 25 personer. Purple-folkene tog til en teknisk konference i Palma på Mallorca, hvor der blev leveret mange lærerige taler både af de lilla og af eksterne forelæsere.

 • 2017
  Purple Scout bliver officiel AWS partner  

  2017 - 


  Purple Scout blev i 2017 Standard Consulting Partner med Amazon AWS. Vi er helt enkelt rigtig gode til at hjælpe vores kunder med at finde den bedste og mest effektive AWS-løsning for netop dem. Destinationen for årets virksomhedskonference Edinburgh, hvor vi i Purple afholdt et meget populært hackathon.

 • 2016
  Pariskonferensen  

  2016 - 


  2016 ville vi igen koncentrere os om produktudvikling på vores konference, og denne gang tog vi til Paris. På billedet ses nogle fra holdet, efter vi havde spist fantastisk godt på den legendariske Le Train Bleu.

 • 2015
  Purple Scout <3 IoT  

  2015 - 

  Vi startede Binocular op – en cloud-service for Internet of Things. 2015 var vores hidtil næstbedste år økonomisk set. Vi havde en herlig konference på Ästad Vingård, mellem Malmö og Göteborg. Udover teambuilding med Fangerne på Fortet-tema fokuserede konferensen på virksomhedsøkonomi. For at lære mere om emnet spillede vi et virksomhedsspil og fik indblik i, hvad der skal til, for at en virksomhed giver overskud.

 • 2014
  Purple 10-årsjubilæum  

  2014 - 

  Purple Scout fik fremgang med årsrapporter på nettet via CTMS-portaler og vores 10-årsjubilæum blev fejret med bulder og brag på den lille ø Hven.

 • 2011
  Dristighed, åbenhed og ærlighed, sjov på arbejdet og deltagelse  

  2011 - 

  Dette er året, hvor vi solgte en af vores B2B-produkter til Procera Networks i en multi-million dollar handel. Granada i Spanien var årets konferencedestination. Da vi var mange nyansatte, kom konferencen til at fokusere mest på teambuilding, men vi fik også besluttet de værdiord, som stadig er de gældende hos os på Purple Scout: Dristighed, Åbenhed og Ærlighed, Sjov på Arbejdet og Deltagelse.

  Purple Scout købte Tibet Server, næste generations pakkeløsninger inden for økonomisk kommunikation. Vi begyndte også at arbejde med Cloud, Amazon EC2.

 • 2010
  Tjörn-konferencen  

  2010 - 

  Purple Scout blev igen privatejet. Vi afholdt konference på Tjörn, og det var på tide at se på virksomhedens værdier igen. ”På Forkant” blev byttet ud med ”Make it happen” – Purple Scout 2.0. Vi gled mere og mere over i at arbejde i Java.

 • 2009
  Business Intelligence i kubeformat  

  2009 - 

  Vi var nu vokset til 65 ansatte. Dette var det hidtil bedste år økonomisk set, med 1 MUSD i overskud. Purple Scout startede Kuben – vores BI-løsning til Telia Infra. Vi tog til Åre på virksomhedskonference og dette års fokus var på vores produkter.

   

 • 2008
  Nyt lilla kontor  

  2008 - 

  Purple Scout åbnede nye kontorer i Göteborg, Stockholm og Linköping, og vi tog alle til konference i Bologna i Italien. Denne gang arbejdede vi med konsulentrollen og talte om, hvordan man som konsulent finder leads.

 • 2007
  Purple Scout bliver opkøbt  

  2007 - 

  Dette var et spændende år. Purple Scout blev opkøbt af Sesca Group i Finland og indledte også et samarbejde med en off-shore partner i Rumænien. Vi holdt konference i Dubai, hvor tankerne og formuleringerne til virksomhedens værdier blev finpudset. Frem til januar 2007 fungerede VD-Johan på fuld tid som projektleder på Ericsson i Lund. Men nu blev virksomheden med sine næsten 30 ansatte for stor, og vi gjorde en satsning med nyt kontor. Ledelsen besluttede, at VD:n kun skulle arbejde som netop VD på Purple Scout.

 • 2006
  Purple i neon  

  2006 - 

  Purple Scouts anden konferencerejse gik til Istanbul. Dette var året, hvor vi flyttede ind på Stortorget i Malmö og satte det store skilt op. Vi sad på Stortorget 29 og arbejdede næsten 100% med Ericsson i Lund.

 • 2005
  Purple + Eclipse = Sandhed  

  2005 - 

  Purple Scout hoppede tidligt på Eclipse-sporet, og var en af de store udstillere på Eclipsecon flere år i træk. Vi udviklede Embedded software med kvalitet, takket være vores tydelige tools-kobling. Hvor de andre udstillere stod på deres stande i kedelige jakkesæt foran flashy videoer, optrådte vi i lilla snickersbukser med hammer, stiksav og et stort skilt med spørgsmålet – Har du det rette værktøj i værktøjskassen? Succes!

  Samme år tog vi på vores første konference med hele virksomheden. Madrid var vores destination, og der støbte vi grundpillerne til vores virksomhedsværdier: dristighed, åbenhed og ærlighed, ’på forkant’ og ’lidt bedre’. Disse findes symboliserede i forskellige gruppearbejder på Malmøkontoret, men er nok sidenhen falmet noget i deres glans eller bliver brugt til andre formål.

 • 2004
  Purple Scout blev grundlagt  

  2004 - 

  Purple Scout blev grundlagt og vi indhentede en kontrakt med en stor televirksomhed til en værdi af 15 MUSD. Arbejder i begyndelsen med Eclipse og Java i noget, som kan kaldes for DevOps i svøb. Embedded Quality blev et nøgleord. Vi var embedded-fokuserede med et tydeligt tools-spor, og den kombination skulle vise sig at være et vinderkoncept. Brugervenlighed, brugervenlighed, brugervenlighed.

  Helt fra begyndelsen tænkte vi meget over, hvilken slags virksomhed, vi gerne ville bygge op. Tanken var at skabe en arbejdsplads, vi kunne trives på i mange år, og hvor man både kan give og tage med stor forståelse. Derfor bestemte vi os for et fundament i virksomheden, som vi kalder for ”Balance i Livet”.

  Det var her det hele begyndte.

20192018201720162015201420112010200920082007200620052004
Det var her den lilla firma startede.

Pin It on Pinterest