Fortrolighedspolitik på Horreby Lyng App.

1. Formålet med Appen er at formidle kultur information, i den forbindelse indsamler meget begrænset information, primært data om brug og forvaltning for statistiske behov.

2. Behandlede data

2.1 Oplysninger vi indsamler fra dig er hvilken retning du kigger med din device, således at vi ved .f.eks. hvor iskappen ligger i forhold til din position.

Vi indsamler oplysninger om f.eks. hvordan man bruger appen, hvilke enheder den bruges, og hvordan appen opfører sig, så vi kan løse eventuelle fejl eller problemer.

2.2. Hvor længe skal dataene behandles?

Indsamlede data forbliver i vores systemer, så længe appen er tilgængelig.

3. Hvem håndterer dataene

Den ansvarlige for behandlingen er:

Guldborgsund Kommune

Att. Anita Pedersen

Parkvej 37

4800 Nykøbing F.

Du kan kontakte Horreby Lyng App (adresse ovenfor) for at få oplysninger om hvordan Guldborgsund Kommune behandler dine personlige data. Guldborgsund Kommune indsamler og behandler dataene sammen med underleverandører Purple Scout ApS både inden for og uden for EU / ESS.

4. Udlevering til en anden

Oplysninger indsamlet via appen er ikke videregivet til tredjeparter, undtagen når det kræves i henhold til love og forskrifter og for Guldborgsund Kommune for at kunne varetage sine interesser.

5. Ændring af denne politik

Guldborgsund Kommune kan ændre eller opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer træder i kraft ved offentliggørelse af den ændrede privatlivspolitik.

Pin It on Pinterest